Setmana de la TDAH

13/05/2013

Aquesta setmana es celebra la VI Setmana Europea del TDAH i en aquest context les associacions d’arreu d’Europa organitzen diverses activitats per la difusió i la sensibilització d’aquest trastorn.

A TDAH Catalunya hem organitzat dues activitats que us poden interessar i de les que us n’enviem informació.

1- V Jornada “TDAH: Tots sumem”. Trobareu informació en el pdf adjunt i a l’enllaç http://tdahcatalunya.org/wp-content/uploads/2013/09/V-Jornada-MAIL.pdf. Estan obertes les inscripcions i en podeu fer difusió.
2- “Sessions d’estratègies per adults i Joves amb TDAH”, una eina molt pràctica que engeguem a partir de les vostres suggerències i que pretén aprofundir en les dificultats més habituals del TDAH en persones adultes i en joves i adolescents, facilitant eines i estratègies per afrontar els símptomes del TDAH.

Pensem que és una molt bona oportunitat per a aquells adults o joves, que volen seguir una teràpia pràctica, que no s’allargui en el temps i que els proporcioni recursos que puguin aplicar en el dia a dia. A més a més a un preu excepcional i amb el suport dels professionals de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.