Reobrim inscripcions extraescolars

28/08/2021
Comissió extraescolars

Reobrim les inscipcions per intentar acabar d'omplir les extraescolars on falten alumnes por poder-les dur a terme. Inscripcions obertes fins dimarts dia 31.

Hola famílies!

 
Un cop finalitzat el període d'inscripcions us fem un resum de la situació en la que ens trobem. Com ja sabeu, degut a la situació derivada de la Covid-19 el màxim de participants en una extraescolar si barregem bombolles és de 9 alumnes més el/la monitora. És per això que intentant que el mínim de persones es quedin sense poder fer l'extraescolar que volien, estem intentant buscar solucions per aconseguir que aquestes dos premises tinguin cabuda.
 
A continuació passarem a detallar cada extraescolar en quin estat es troba:
 
TRIESPORT 1r-3r i 4t-6è: hi ha 18 inscripcions, per tant, volem intentar poder fer dos grups de 9 (estem a l'espera que ens confirmin si pot ser el mateix dia per després parlar amb les famílies). Inscripcions tancades.
TEATRE  P5-1R: hem arribat al mínim de 6 inscripcions i farem l'extraescolar (podrien afegir-se 3 alumnes).
TEATRE 2n-6è: només hi ha 3 inscripcions així que en falten 3 per poder arribar al mínim de 6.
TAEKWONDO P5-1R:  hi ha hagut nou inscripcions i no es poden fer dos grups per incompatibilitat d'horaris del professor. Farem l'extraescolar. Inscripcions tancades.
TAEKWONDO 2N-6È: hi ha hagut 11 inscripcions, farem l'extraescolar, però les dues últimes inscripcions es queden en llista d'espera ja que el monitor no disposa de més dies per dur a terme l'activitat.Inscripcions tancades.
SUPORT D'ESTUDI 3r i 4t ESO: hi ha una inscripció per tant en falten 8 perquè es pugui dur a terme.
SUPORT D'ESTUDI 1r i 2n ESO: hi ha una inscripció per tant en falten 8 perquè es pugui dur a terme.
ROBÒTICA ESO: hi ha dues inscripcions per tant en falten 7 perquè es pugui dur a terme.
ROBÒTICA infantil i primària: hi ha 18 inscripcions, per tant, farem l'extraescolar amb dos grups de 9 alumnes. Queden 2 places.
MULTIESPORT: hi ha 11 inscripcions i per tant farem l'extraescolar en dos grups. En aquest cas estem pendents que ens confirmin si es pot fer el mateix dia o si hi ha d'haver alguna modificació en l'horari. En breu, quan tinguem tota la informació ens posarem en contacte amb les famílies. Queden 7 places!
MECANOGRAFIA 5è, 6è i ESO: entre els tres grups hi ha 47 inscrits, per tant, farem les extraescolars; es podrien fer 5 grups de 9 buscant dos horaris addicionals, pero quedarien dos alumnes fora. Hem demanat a l'escola la distribució per grup bombolla d'aquests 47 alumnes per si d'algun grup bombolla podem fer algun dels grups d'extraescolars amb més de 9 alumnes i, per tant, no deixar-ne cap fora. Conforme tinguem aquesta informació i les propostes d'horaris dels dos nous grups, farem la proposta de grups i horaris a les famílies.
IOGA P4-1R: hi ha hagut nou inscripcions, que és el màxim permès i per tant es pot dur a terme l'extraescolar: Inscripcions tancades.
IOGA 2N-6È: hi ha hagut dues inscripcions, per tant en falten 5 perquè es pugui dur a terme.
CIRC: hi ha hagut 3 inscripcions a 1r-3r i 6 a 4rt-6è. Això no permet arribar al mínim a cap d'elles. Els monitors diuen que poden fer un sol grup de 9 alumnes; ho parlarem amb les famílies per si hi estan d'acord.
BALLET: hi ha hagut 2 inscripcions a P4-P5 i 3 a 1er-6è.  Això no permet arribar al mínim a cap d'elles. Estem buscant alternatives amb la monitora. Ara mateix faltarien dues inscripcions per fer grup a P4-P5 i 1 per fer grup a 1er-6è.
ART DE PROCÉS P3-1R: hem arribat al mínim d'inscrits que és sis, per tant, farem l'extraescolar (podrien afegir-se 3 alumnes). 
ART DE PROCÉS 2N-6È: hi ha hagut 4 inscripcions, per tant, en falten dues perquè es pugui dur a terme.
ANGLÈS P3-1R: hi ha hagut prou inscripcions com per poder fer tres grups. Hem enviat mails a les famílies per tal de poder gestionar els horaris. Amb tres grups ja amb plaça per tots els inscrits, encara quedarien 3 places per si algú es vol apuntar.
ANGLÈS 2N-3R: hi ha hagut 4 inscripcions, que és el mínim per poder dur a terme l'extraescolar i per tant, la farem. (podrien afegir-se 4 alumnes)
ANGLÈS 4T-5È: Hi ha hagut 5 inscripcions, es podrà dur a terme l'extraescolar. (podrien afegir-se 3 alumnes)
ANGLÈS 6È: hi ha hagut una inscripció així que falten 3 inscripcions perquè es pugui dur a terme l'activitat.
ANGLÈS ESO 1R-2N: hi ha hagut dues inscripcions, per tant en falten 7 perquè es pugui dur a terme l'activitat.
ANGLÈS ESO 3R-4T: hi ha hagut una inscripció, per tant en falten 8 perquè es pugui dur a terme l'activitat.
 
Hem decidit ampliar el període d'inscripcions per tal d'intentar arribar al mínim d'inscripcions o per omplir els grups que encara tenen cabuda (els que hem indicat que estan tancats ja no admetem més inscripcions). Teniu temps d'apuntar-vos fins dimarts 31 d'agost a les 18:00. Si creieu que hi ha algú que pot estar interessat o interessada no dubteu en fer-li arribar la informació per tal de que ningú es quedi sense plaça!!
 
També aprofitem per demanar-vos a totes aquelles famílies que us hem reclamat que ens falta algun document o alguna dada que ens ho feu arribar el més aviat possible pel bon funcionament de les extraescolars. 
 
Les extraescolars han tingut una gran rebuda i estem molt contents i contentes! 
 
Gràcies i recordeu que estem a la vostra disposició.
 
PD: si no ens seguiu a l'insta @afaiebesalu , feu-ho, així estareu informats de totes les novetats!