ACOLLIDA 21/22

Bon dia famílies!
 
Com ja sabeu aquest any ens hem incorporat com a nova junta de l'AFA de l'escola i revisant els comptes dels últims anys hem detectat que el servei d'acollida era deficitari. Per poder seguir oferint el servei amb les mateixes condicions (dues monitores) calia pujar la mensualitat a 45€, davant d'aquesta situació vam plantejar-nos diverses solucions. Finalment hem firmat un conveni de col·laboració amb l'ajuntament per tal de poder-vos oferir el millor preu amb les millors condicions. 
 
En primer lloc ampliem l'horari, a partir d'ara l'acollida serà de les 7:30 a les 9:00 del matí. Hi hauran dues monitores que estaran al càrrec dels infants durant aquesta estona.
 
En segon lloc hem cregut convenient gestionar-ho diferent:
Les famílies que portin els seus fills i filles al servei d'acollida de manera fixa hauran d'omplir el formulari adjunt. Les altes i baixes al servei d'acollida per les famílies fixes només es podran realitzar entre el dia 20 i 25 del mes anterior enviant un mail a afaextraescolars@besalu.cat. 
Les famílies que vulguin utilitzar el servei de manera puntual podran comprar talonaris de 10 tiquets per poder anar utilitzant quan els sigui necessari (els tiquets no son nominals i no caduquen). Els tiquets es compraran fent una transferència al número de compte ES87 0081 5267 7600 0101 4907 indicant "tiquets acollida: nom de l'alumnat" i us els entregaran les monitores d'acollida.
El preu de la mensualitat fixa serà de 25€ per les famílies sòcies i 30€ per les famílies no sòcies. El preu pel segon fill/a serà de 20€ (24€ famílies no sòcies) i pels successius 15€ (18€ famílies no sòcies).
El preu dels tiquets puntuals és de 3,5€ (35€ talonari) per les famílies sòcies i 4,20€ (42€ talonari) per les famílies no sòcies.
 
Per qualsevol dubte o aclariment ens podeu enviar un mail a afaextraescolars@besalu.cat. Ens hem trobat vàries famílies que els correus de l'AFA els tenen a l'SPAM, si us plau reviseu-ho i canvieu-ho a la safata d'entrada.
 
Volem agrair a l'Ajuntament de Besalú per la seva bona predisposició en tot moment per tal de trobar la millor solució per a les famílies.
 
Gràcies,
 
La Junta de l'AFA

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari