Mindfulness segon

Monitora : Maribel Alpiste
Horari :Dimarts de 13.30 a 14.45 o de 16.30 a 17.45 h.
Lloc : Escola
Caldrà que els nens/es es quedin a dinar al menjador escola.

Últim dia : 29 maig .

MINDFULNESS (  CONSCIÈNCIA PLENA ) .A partir del projecte “ plantant llavors “  .

En el camp de l’educació , el mindfulness no només desenvolupa l’atenció i la comprensió cognitiva i emocional , sinó que també intensifica la coordinació i la consciència corporal , millorant i descobrint les habilitats i qualitats de l’infant , i la consciència interpersonal , relacional . És una pràctica que permet reduir l’estrés , l’ansietat i l’hostilitat i alimenta la pau , la confiança , l’alegria i el benestar ajudant a l’infant a aprendre a gestionar amb eficàcia les habilitats i coneixements acadèmics que en aquests moments també es demanen a les escoles .

A partir d’uns jocs d’interacció entre els infants , s’aprèn suaument a descubrir , a explorar, a observar, a conèixer les seves experiències , emicions i relacions per gestiona-les tranquilament .

És , doncs, una eina poderosa per a que els infants i els adults plantem i cultivem en el jardí de la nostra vida, en el nostre interior, les llavors que germinaran i creixeran, recollint així una bona i abundant collita amb fruits de pau, alegria i humanitat .